Hotel-Pension in Bad Sachsa

Hotel-Pension Gelpkes Mühle in Bad Sachsa
Gelpkes Mühle

Gelpkes Mühle
Harm und Christel

Bismarckstraße 15
PLZ/ D-37441 Bad Sachsa

Telefon: +49-5523-3666
Telefax: +49-5523-939046
E-Mail: gelpkesmuehle@gmx.de

Onze top-aanbiedingen

In- & Out-Checking

Aankomst tijd:
van 15.00 uur tot 18.00 uur

Vertrektijd:
10.30 uur tot 11.00 uur

Sociaal Netwerk

Sehusa waterwereld

Sport, plezier, springen en glijden, spelen, plonsen en ontspannen.

Sport en plezier, springen en glijden, spelen en plonsen, ontspannen of gezond zweten − Sehusa Waterwereld is veel meer dan een zwembad. Sehusa Waterwereld is het belevenisbad van de Harzregio.

Van het piratenschip tot en met de 70 meter lange “Crazy Cone”-glijbaan, van het zwembassin met 3m. en 1m. duikplank tot en met de kinderwereld voor de allerjongsten, van het saunalandschap met zijn vijf verschillende sauna’s, eigen bistro en een reusachtige saunatuin met sauna-zwembad tot en met het mediterrane badcomplex met ligterassen, saunastrand, beachsportveld, modderspeelplaats en een golfcomplex (waarvan het gebruik overigens in de entreeprijs is inbegrepen) − in de Sehusa Waterwereld is aan alles gedacht.

Hierbij hoort natuurlijk ook een groot, direct voor de ingang van de Waterwereld gelegen en gratis parkeerplaats.

Saunalandschap
Finse sauna, Bi-O-Bad en stoombad binnenshuis als blokhutsauna en Maa-sauna in de saunatuin bieden volop zweetgenoegen. In de echt grote saunatuin bevindt zich bovendien een exclusief saunazwembad, rookpaviljoen, overdekt ligplateau en volop plaats voor zonaanbidders.

Eten en drinken
Drie horecagebieden (restaurant-„eiland“, aqua-bistro en sauna-bistro) bieden een omvangrijk aanbod voor de grote en kleine bezoeker: van de klassieke curryworst met friet tot en met verse salades.

Route
De Sehusa Waterwereld is snel en gemakkelijk te bereiken via de A7 − afrit Seesen − eenvoudigweg 38723 Seesen, Engeladerstrasse 3 in het navigatiesysteem intoetsen en wegrijden.

Bezoekt u ons tijdens de familievriendelijke openingstijden tegen gematigde entreeprijzen en beleeft u een afwisselende vakantiedag in Seesen

www.sehusa-wasserwelt.de | FACEBOOK